O nama

ISTORIJAT


„CP Distribution“ doo je kompanija za uvoz, izvoz i distribuciju širokog spektra proizvoda, osnovana 2001. godine sa sedištem u Novom Sadu.

Od samog nastanka kompanije pa do danas, opredeljeni smo ka uvozu, izvozu i distribuciji velikog broja artikala u branši računarske opreme, hrane, suplemenata za ljudsku ishranu i sredstava za zaštitu i razvoj biljaka i životinja. „CP Distribution“ doo trenutno ima 15 zaposlenih, koji, kroz spoj mladosti i iskustva, doprinose profesionalnosti, ambicioznosti, dinamičnosti i fleksibilnosti kompanije spremni da odgovorie na sve zahteve naših klijenata i tržišta. Dugo godina, u našoj ponudi se nalaze proizvodi računarske periferije brenda Genius, čiju paletu proizvoda čini širok spektar opreme za računare. U skladu sa svojim poslovanjem, CP Distribution doo je uspeo da stekne respektabilnu referentnu listu klijenata na kojoj se nalazi veliki broj državnih i privatnih kompanija. Tokom dosadašnjeg rada, dobili smo zavidan broj nagrada, priznjanja i ostvarili prestižan status Authorised Distributor i Authorised Service Partner. Za izuzetan doprinos u delatnosti distribucije, u više navrata, dobili smo nagradu distributera godine - Distributor Award 2009., 2011. i 2012. godine.

PLANOVI


Poslednjih nekoliko godina, intenzivno smo se bavili odabirom novih oblasti poslovanja i selekcijom proizvoda kojima ćemo se posvetiti.

U oblasti suplemenata za ljudsku ishranu, intenzivno pripremamo za tržište Zapadnog Balkana nekoliko potpuno novih proizvoda baziranih na prirodnim i zdravim elementima, veoma delotvornih u obezbeđenju opšteg zdravstvenog stanja čoveka. Proizvodi su namenjeni svima a posebno ljudima izloženim stresu, svima onim koji imaju svakodnevne zahtevne mentalne i fizičke aktivnosti tokom dana, što je u savremenom društvu postala svakodnevnica. Plasiranje ovih proizvoda na našem tržištu očekujemo u prvoj polovini 2022. godine.

Najveći fokus naše kompanije, gde trenutno ulažemo najveću energiju u ponudi iz oblasti sredstava za zaštitu, rast i razvoj biljaka kroz inovativni proizvod ALEOX AGRO!

To je visoko efikasan biološki stimulator za rast i razvoj biljaka dobijen ekstrakcijom iz četinara. ALEOX AGRO, smo namenili svim proizvođačima u oblasti agrara. Naime, budući da preparat ALEOX AGRO veoma snažno utiče na jačanje imunog sistema kod biljaka, obezbeđuje bolju klijavost semena, snažno stimuliše rast i razvoj, pogodan je za tretman svih žitarica, voća i povrća, cvetnih kultura i ukrasnog bilja itd...
Kao 100% prirodan, preparat sa sadržajem organskog ugljenika većim od 25%, ALEOX AGRO je sertifiKOVAN za upotrebu u organskoj proizvodnji kako u Srbiji, tako I u Evropskoj Uniji.

Za ostvarivanje naših planova mi se pridržavamo naših ciljeva, a za budućnost imamo viziju

Cilj naše kompanije je, da redovnim uvozima i stalnim lagerom robe koju nudimo, obezbedimo konstantnu prisutnost proizvoda iz naše ponude na tržištu i približimo ih potrošačima u Republici Srbiji i regionu, sa najboljim odnosom cena-kvalitet! Pri tome, opredeljujemo se za jedinstvene brendove, proizvode i rešenja želeći da budemo lider u distribuciji proizvoda iz naše ponude a ne da budemo samo jedan od mnogih.
Vizija naše kompanije kojoj težimo je da budemo prepoznatljivi i jedinstveni u poslovima distribucije proizvoda iz oblasti informacionih tehnologija, hrane, suplemenata za ljudsku ishranu i stredstava za rast, razvoj i zaštitu biljaka i životinja. U svakoj od pomenutih oblasti usmeravamo samo na pojedine, jedinstvene proizvode kako bi ostvarili postavljeni cilj i postali lider u svom poslu.


Naši partneri